LOADING

Informatie

“Laat de bijzondere eerste dagen van jullie kindje vastleggen door middel van een unieke newborn reportage. Een prachtige herinnering voor altijd.”

Een newborn reportage wordt gemaakt tussen de 6de en 21ste dag na de geboorte. In deze periode slaapt de baby nog erg vast en kan de baby in poses gelegd worden die na deze tijd niet meer mogelijk zijn. Wanneer je besluit een newborn sessie te laten maken adviseer ik je om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen, zodat ik al vast een plekje in mijn agenda voor je kan reserveren. Na de bevalling maken we een definitieve afspraak.

De sessie vindt plaats bij jullie thuis. Ik neem alle benodigde spullen mee. Ik werk uitsluitend met daglicht en zal bij jullie thuis op zoek gaan naar een geschikte plek waar de reportage zal plaatsvinden. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen is dat de temperatuur in huis minimaal 25 graden is. Dit omdat jullie kindje bloot en slapend gefotografeerd wordt.

De newborn reportage duurt zo’n 2 à 3 uur. De veiligheid van jullie baby staat voorop en we nemen alle tijd die nodig is om een mooie reportage te maken.

 

 

 

 

error: Content is protected !!